Skip to content

Energobiologie

Home arrow Terapii arrow Tratarea diabetului. Stimulator energo-spin-magnetic
Tratarea diabetului. Stimulator energo-spin-magnetic PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
marţi, 26 august 2008

Stimulator energo-spin-magnetic
Aparat pentru tratarea diabetului – material oferit de prof.dr.ing. Gheorghe Cristescu din Braşov

Aparatul este destinat tratări diabetului zaharat şi totodată complicaţiilor acestuia, ca de exemplu: afecţiuni coronariene, renale, afecţiuni ale ficatului, articulaţiilor, probleme de circulaţie a sângelui, sexuale, retinopatie diabetică, etc.
Concepţia aparatului a luat naştere la intersecţia unor cercetări de ultimă oră în domenii precum fizica, electronica, neurologia, medicina vibraţională, îmbinate cu conceptele medicinei tradiţionale chineze – ACUPUNCTURA, traseele energetice ale organismului uman.

Modul de lucru al aparatului

Undele Giro-magnetice din contactorul A plasat pe Coloana Vertebrală, regleazâ dezechilibrul Yin / Yang al rinichilor care sunt organele apei şi focului. În Iipsa apei focul prosperă !
În timpul setei focul prosperă şi apare diabetul care este un dezechilibru între apă şi foc !
Consumul excesiv de lichide împiedică circulaţia normală a sângelui favorizând formarea de staze pe vasele sanguine şi pe meridianele energetice. Acest fenomen stă la baza apariţei tuturor cornplicaţiilor diabetului zaharat.
Prin contactorii D1 şi D2 (care produc unde energetice compuse) amplasaţi pe punctele R1 de pe tălpi (se pompează sânge în rinichi care din cauza undelor Giro-magnetice din contactorul A (pe Migmen, poarta vieţii) îmbunătăţesc elasticitatea vaselor sanguine renale, revigorează funcţiile metabolice şi echilibrează dezechilibrul Yin / Yang prin creşterea de fluide corporale (Yin) care compensează cu focul (Yang) rezultând echilibrul dorit.

Totodată în urma aplicării contactorului C (cu unde termo-magnetice şi cerebrale ) pe ombilic şi a contactorului B (pe locul de proiecţie al pancreasului) se excită puternic nervul Vag (parasimpatic) care susţine ţesutul intern al pancreasului pentru a produce insulina şi se controlează astfel nivelul glucidelor din sânge, al adrenalinei şi al secreţiilor din cortexul suprarenal.
Datorită acestor unde termo-magnetice din B şi din C şi a celor energetice compuse din D1 şi D2 se desfundă vasele sanguine şi meridianele energetice facând ca energia vitală Qi, sângele şi fluideie corporale să asigure hrănirea organelor interne şi a întregului corp.

Studiile clinice au demonstrat faptul că procentul de eficientă în tratarea diabetului şi a complicaţiilor ce apar în paralel la suferinzii de diabet este de 93 %, utilizarea aparatului fiind sigură, comodă şi fară reacţii adverse.

Utilizarea aparatului

Aparatul pentru tratarea diabetului este format din două unităţi care lucrează împreună pentru tratarea diabetului şi separat pentru alte afecţiuni, executând toniierea si dispersia meridianelor, numai prin unde giro- magnetice, termice şi electromagnetice fără a folosi acele de acupunctură. Aparatul are 5 contactoare: A, B, C, D1, D2, care se montează pe aparate, fiecare la litera corespuzătoare lui. Pacientul va fi culcat pe pat cu fata in sus.
Se amplaseaza contactoarele D pe tălpi în zona rinichilor.
Se aplică contactorul A pe coloana vertebrală în zona vertebrei lombară 2.
Se pun contactoarele C pe ombilic şi B pe splină (acesta ţinut cu mâna stângă de către pacient).
Tratamentul zilnic se face după „schema de tratament” din documentaţie, aparatele fiind poziţionate pe culoarea roşu şi verde, progresiv ca timp după numărul şedinţei.
Tratamentul durează 40 min, dar electrozii de la picioare sunt decuplaţi după 20 de minute.
Tratamentul se termină la şedinţa 30. Se măsoară glicemia. Se recomandă regim alimentar şi după o pauză de 30 de zile tratamentul se poate repeta daca mai e cazul. Este contraindicat persoanelor care au suferit de infarct
Important: zilnic, înainte de tratament şi imediat după, pacientul trebuie sa bea ceai cald sau altă bautură caldă (nealcolică) minim 200 g.

Principiile ce stau la baza fubcţionării acestui aparat

1. Giromagnetisanui realizează echilibrarea Yin-Yang
Medicina tradiţională chineză consideră că în afecţiunea care se numeste ,,Setea care consumă" (diabetul zaharat) şi organele interne care sunt atinse odată cu instalarea acestei afecţiuni, cheia o constituie rinichii, plămânii, splina (şi stomacul), dar în special rinichii. Medicii chinezi spun că rinichii reprezintă organul „apei şi focului" locul unde se interferează APA şi focul, în plus rinichii pot „evapora" fluidele corporale, iar dacă plămânii primesc ,,vaporii'' nu mai apare senzaţia de sete, dacă stomacul îi preia, nu mai apare senzaţia de foame, dacă ajung în vezica urinară se transformă în fluid. Conform concepţiei yin / yang, dacă APA creşte în deficit, focul prosperă, interferenţa apă - foc nu mai este echilibrată şi apare în mod sigur consumul excesiv al fluidelor corporale, lucru ce duce Ia împiedicarea circulaţiei sanguine şi la formarea de staze pe vasele energetice şi sanguine. Iată de ce, pe tot parcursul tratamentului acestui tip de afecţiune, nu trebuie pierdută din vedere tratarea stazelor sanguine care sunt principala cauză ce duce la apariţia complicaţiilor diabetului zaharat. Pe tot timpul utilizării acestui aparat, se pun contactorii A şi D-D pe punctele de acupuctură „Mingmen" (Poarta Vieţii), respectiv „Yongquan" (Izvorul Etern), iar prin intermediul transferului progresiv al undelor giromagnetice către corpul omenesc, se stimulează afluxul sanguin către regiunea rinichilor, se îmbunătăţeşte elasticitatea vaselor sanguine renale şi se revigorează funcţiile metabolice ale rinichilor, rezultatul fiind echilibrarea interferenţei apă - foc, creşterea nivelului de fluide corporale - yin, lucru ce are drept rezultat redobândirea sănătăţii organismului.

2. Termomagnetismul consolidează energia primordială Qi şi desfundă vasele energetice
Pa baza principiului de căutare a cauzei în tratarea bolilor, pe parcursul tratarrlentului, se aplică contactorul termomagnetic C pe punctul Shenque (ombilic), şi Guanzuan (Bariera primordială), pentru ca în urma efectului energiei termomagnetice asociată cu frecvenţa giromagnetică, să se „cultive" energia primordială a organismului, să se consolideze rinichii, să se însănătoşească splina şi să se disperseze în corp fluidele corporale indispensabile funcţionării normale a organismului. De asemenea, se stimulează functia energetică a meridianelor energetice, se reglează circulaţia sanguină, se desfundă vasele bioenergetice, făcând ca energia vitală, sângele şi fluidele corpului să asigure nutriţia tuturor organelor interne „irigând” şi hrănind totodată întregul organism.

3. Transmisia energetică stimulează refacerea funcţiei insulinice
Medicina actuală a demonstrat faptul ca diabetul zaharat este o afecţiune cronică, pe fond metabolic care epuizează rezervele organismului, principalul factor fiind insuficienţa relativă sau absolută a insulinei, lucru care produce dereglarea echilibrului metabolic al glucidelor proteinelor şi lipidelor din organism, ducând implicit la scăderea funcţiilor imunitare ale corpului, la pierderea capacîtăţii de refacere şi Ia apariţia progresivă a numeroase complicaţii. În timpul tratamentului se pune contactorul B pe punctul Qimen (locul de proiecţie al pancreasului, în partea stângă), iar sub efectul undelor energetice se excită puternic nervul vag parasimpatic (ce susţine ţesutul intern al pancreasului pentru a produce insulină), se controlează nivelul glucidelor din sânge, al adrenalinei, al secreţiilor din cortextul suprarenal, iar în acelaşi timp se îmbunătăţesc condiţiile mediului din corpul omenesc pentru ca insulina să le poată suporta eliminându-se reacţia de respingere a insulinei de la nivelul ţesuturilor şi ridicându-se nivelul de sensibilitate celulară faţă de insulină şi cantitatea de insulină produsă. Astfel se măreşte capacitatea de transformare a glucozei, se măreste viteza de utilizare a glucidelor din sânge şi se controlează glicogenul din ficat, în consecinţă se coboară nivelul de glucide din sânge, refăcându-se funcţiile pancreatice. În acelaşi timp, emisia de unde energetice compuse din contactorul B împreună cu undele emise de contactorul A, stimulează ţesuturile şi celulele întregului organism, transmiţând rezonanţa la nivelul tuturor nervilor, făcând ca o parte din undele compuse să intre în organele interne, iar o parte să ajungă în membre şi oase, încărcând cu energie toate sisternele şi ţesuturile organismului, îmbunătăţind funcţiile circulatorii la nivelul vaselor capilare, îmbunătăţind funcţiile fiziologice ale organismului şi capacitatea de refacere a acestuia, ajutând la restabilirea funcţiilor normale ale pancreasului şi rinichilor.

Profesorul Cristescu a realizat şi testat acest aparat şi pune la dispoziţie o documentaţie detaliată.
 
< Precedent   Următor >