Skip to content

Energobiologie

Home arrow Tehnici speciale
Tehnici speciale
HAARP. Regia unei minciuni. Modelul german. PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
joi, 05 mai 2011

High Frequency Active Auroral Research Program
Programul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) a luat naştere ca urmare a deciziei capilor US Air Force şi US Navy, adică a întregului aparat de război american, aparat care, aşa cum afirmă ei, nu are nici o legătură cu războiul, ostaşii dedicându-se mai mult studiului ionosferei şi al climei.
Militarii americani (meteorologii adică) declară că iniţiativa a fost luată în 1993, dar pare rodul a multor ani de cercetări întreprinse în varii domenii, cercetări convergente spre un experiment de mare amploare, o investiţie uriaşă fără să urmărească acel profit specific şi definitoriu existenţei americane.

Citeşte mai departe...
 
Epidemia 2012 Gogoriţa (1) PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
vineri, 25 februarie 2011
Epidemia 2012 Gogoriţa (1)
Un scriitoraş necunoscut a făcut carieră cu o teorie falsă bazată pe date fictive. Este vorba despre Gregg Braden şi de aberanta sa teorie din care reiese că în anul de graţie 2012 se va întâmpla ceva, dar nu prea ştie nici el ce anume. Gregg ăsta încearcă să demonstreze nişte aberaţii pornind de la interpretări total greşite şi de la elemente ipotetice false. Cea mai elucubrantă ipoteză a lui este aceea că frecvenţa de rezonanţă Schumann s-a modificat în ultimii ani. Absurd pentru că aceste frecvenţe (nu e numai una singură) sunt legate de nişte dimensiuni fizice ce nu se modifică, şi anume raza Pământului şi distanţa la care începe ionosfera. Iar ele nu sunt nici respiraţia, nici bătaia inimii planetei, ci doar un fenomen fizic desfăşurat la suprafaţa sa. Şi în nici un caz nu este câmp electro-magnetic.
Citeşte mai departe...
 
Gripa porcină. Războiul modern (3) PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
marţi, 01 iunie 2010
Gripa porcină. Războiul modern (3)
Cercetătorii japonezi din Unitatea 731 au scăpat de un tribunal militar pentru crime de război gen N
ürnberg în schimbul informaţiilor cu privire la realizările lor în domeniul armelor biologice. Povestea spune că
Shiro Ishii a distrus conform ordinelor clădirile şi toate urmele activităţii lor “medicale”. Probabil a uitat să dea foc la hârtii.
Cert este că generalul MacArthur a primit documentaţia completă şi, evident, au fost folosite în „folosul întregii omeniri”. Liderii americani, la fel de evident, nu au recunoscut niciodată moştenirea ştiinţifică japoneză. Din punct de vedere oficial, Aliaţii nu au făcut niciodată experimente pe fiinţe umane, datorită limitărilor morale şi politice tot de ei impuse. Dar americanii, e ştiut, au o intensă activitate paralelă şi o înclinaţie deosebită spre secretizare, „clasificare” (chestiile alea de care Leana se miră că are acces la ele).
Citeşte mai departe...
 
Gripa porcină. Războiul modern (2) PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
marţi, 04 mai 2010

Gripa porcină. Războiul modern (2)
Armele biologice (şi multe alte categorii) se utilizează în cantităţi însemnate, în mod obişnuit, zilnic. Doar că în lipsa unui război declarat, acestea au alte semnificaţii: gripe, hepatite, cancere, sida, intoxicaţii cu metale grele, devin banale maladii, disfuncţii, insuficienţe, intoleranţe, etc.
Cele chimice poartă chiar denumiri adaptate la viaţa civilă: aditivi alimentari, antibiotice, preparate de sinteză, plante etnobotanice, tutun, alcool, Cola. Ori psi: mesaje subliminale, poluare sonoră, educaţie „orientată”, îndoctrinare, spaime induse, prăpădul lumii, apocalipse fel de fel, conspiraţii.

Citeşte mai departe...
 
Gripa porcină. Războiul modern (1) PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
vineri, 09 aprilie 2010
Gripa porcină. Războiul modern (1)
Ce legătură poate fi între o gripă, indiferent ce fel de gripă şi un război ?
Înainte de toate să clarificăm ce este războiul. Definiţia oferită de dicţionare ar fi: „conflict armat între două grupuri, categorii sociale sau state având ca scop realizarea unor interese economice şi politice.
Deci războiul are două tabere înarmate ce se ciomăgesc reciproc pentru că aşa vor nişte unii care urmăresc ceva. Poate punctul ăsta de vedere era valabil la începuturi, când un Mocodan râvnea la pământul vecinului, sau la capra lui, sau doar la faptul că el avea doar două belciuge în nas şi două pene-n fund, iar vecinul câte trei. A fost valabil de-a lungul istoriei şi a creat imperii sau le-a doborât, ţări sau sisteme sociale au apărut şi au dispărut.
Citeşte mai departe...
 
Ora de iarnă PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
luni, 20 octombrie 2008
Ora de iarnă
1973, anul crizei energetice.
Şocul petrolului, un spectacol politic magnific regizat.
Lumea a fost zguduită de criza generată de orgoliile ţărilor arabe (OPEC), care, zgândărite în modul lor caracteristic de oarecari agenţii americane (prin infiltrare şi generare de conflicte, căci doar din asta a supravieţuit de multă vreme economia americană aflată picaj, dar şi din puiuţul căpuşat NATO prin acelaşi sistem), au înţeles că este momentul să lămurească cine e şefu’ şi care e locul fiecăruia.Au profitat, bineînţeles şi companiile petroliere, care, de atunci, urcă fără încetare şi nejustificat preţul la produsele lor.
Citeşte mai departe...
 
Mesajele subliminale PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
joi, 16 octombrie 2008

Mesajele subliminale
„Acest produs poate fi eliberat fără prescripţie medicală.
Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului.
Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.”

Timpul necesar citirii este de aproximativ 12 secunde. În realitate el este citit într-un ritm foarte rapid, depăşind cu mult limita normalităţii. Numai 4 secunde.
Un mesaj ce însoţeşte de circa 7 – 8 ani absolut toate reclamele de murdării farmaceutice. Repetat de sute, chiar mii de ori pe zi, la toate posturile de televiziune. Aparent fără semnificaţie, fără conţinut, fără valoare. Doar o simplă şi enervantă turuială. Să zicem cu un conţinut mare de imbecilitate, de care uşor poate fi bănuită şi cea (persoana) care i-a dispus difuzarea. Dar asta numai aparent.

Citeşte mai departe...
 
Dezinformarea televizată PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
sâmbătă, 16 august 2008

Dezinformarea televizată
Dezinformarea televizată şi fragmentarea informaţiei reale sunt metode vechi, ieftine şi foarte eficiente de influenţare a deciziilor individului şi de educare a plebei până la a nu mai avea nevoie de decizii. Plebea nu trebuie să gândească, ci să utilizeze gândurile gata preparate de ministerul propagandei. Acest minister există cu certitudine şi sigur se poate demonstra cu acte în regulă (emise chiar de ei) că în fapt nu există.

Citeşte mai departe...