Skip to content

Energobiologie

Home arrow Radionică arrow Experimente interzise. Experimentul Rife – vindecarea cancerului
Experimente interzise. Experimentul Rife – vindecarea cancerului PDF Imprimare E-mail
Scris de Adrian Antoniu Teodorescu   
luni, 05 aprilie 2010
Experimente interzise. Experimentul Rife – vindecarea cancerului
După cum prea bine ştim, vindecarea cancerului prin metode ,,de ultimă oră’’, este pusă de multe ori sub semnul întrebării. Există anumite tipuri de cancer care nu pot fi vindecate cu ajutorul metodelor actuale. În plus, reacţiile adverse ale organismului uman nu sunt deloc de neglijat. Se pare însă că odată, medicina a deţinut cheia vindecării cancerului. Dar ce s-a întâmplat cu aceasta ? Pentru a afla acest lucru, vom face o întoarcere în timp cu aproximativ optzeci de ani, mai precis în anii 1930, în California – San Diego, unde un strălucit cercetător, dr. Royal Rife a început căutarea soluţiei împotriva cancerului.
Pe parcursul activităţii sale a primit 14 mari premii şi titlul de Doctor la Universitatea din Heidelberg la care lucra.
Primul succes l-a reprezentat inventarea Microscopului Universal Rife, un instrument optic cum nu mai exista în vremea aceea şi care se baza pe un sistem optic cu cuarţ, neobişnuit. Microscopul putea mări celulele vii, bacteriile şi chiar şi virusurile, de aproape treizeci de mii de ori. Creaţia lui Rife nu semăna cu microscoapele moderne, folosite în primul rând pentru a analiza specimenele care au fost omorâte, încălzite şi impregnate cu anumite substanţe pentru a se putea observa. Una dintre descoperirile importante ale lui Rife a fost aceea că fiecare organism are propria sa frecvenţă de rezonanţă, ceea ce Rife a numit Ritmul Mortal de Oscilaţie (RMO).
Experimente interzise. Experimentul Rife – vindecarea cancerului
Avand o cultură bacteriană sub microscop, Rife obişnuia să pună în acţiune un generator de frecvenţă, denumit astazi Raza fasciculară Rife, care producea un câmp electromagnetic acordat la frecvenţa RMO. La câteva minute de la activare, orice bacterie înceta să se mai mişte şi murea. El a descoperit că putea utiliza Raza fasciculară şi asupra oamenilor infectaţi cu o anume bacterie şi că putea astfel vindeca oamenii de bolile infecţioase. Rife putea distruge bacteriile obişnuite, putea vindeca infecţiile cronice şi putea învinge chiar şi cancerul. Folosind pur si simplu numai principiul rezonanţei vibratorii, Rife putea distruge bacteriile şi virusurile la fel de uşor cum spargi un pahar prin emiterea sunetului de rezonanţă (precum marele cântăreţ de operă Caruso). Rife a iscat o controversă în momentul în care şi-a expus teoria sa despre producerea cancerului.
Rife credea că această boală este cauzată de un virus sau microorganism denumit BX. Rife s-a hotărât să descopere frecvenţa de rezonanţă a acestuia. Descoperind-o, Rife şi-a expus la această frecvenţă animalele de laborator care aveau tumori induse prin BX. Toate tumorile canceroase s-au dezintegrat, iar animalele s-au însănătoşit. După această experienţă, Rife a trecut la tratarea persoanelor bolnave de cancer. În 1934, Rife a participat la un studiu asupra cancerului întreprins la Universitatea din Carolina de Sud. Aici el a folosit Raza fasciculară asupra unui număr de 16 pacienţi cu forme diverse de cancer final. Trei luni mai târziu, 14 dintre pacienţi au fost declaraţi vindecaţi de un juriu format din cinci medici. Acest procentaj de vindecare de 90% , a tuturor formelor de cancer nu a mai fost atins până atunci.
Desigur, vă întrebaţi de ce nimeni nu a auzit de Raza fasciculară Rife dacă ea a avut un asemenea success ? În mod trist, cercetările au fost întrerupte, laboratorul în care se făceau cercetările a luat foc şi a ars până la temelie. Dar lovitura de graţie a venit mai târziu, când police illegally confiscated the remainder of Rife's 50 years of research. poliţia a confiscat ilegal şi restul  aparatelor lui Rife, rodul a peste 50 de ani de cercetare. Pe de altă parte, sume mari de bani au  fost cheltuiţi pentru a se asigura că medicii care au vazut Terapia lui Rife vor uita ceea ce au văzut. Nici un efort nu a fost prea mare pentru a suprima orice urmă. Rife a fost târât prin tribunalele Californiei în baza unor acuzaţii false iar medicii care întrebuinţau cu succes aparatul Rife au trebuit să renunţe la folosirea acestuia pentru a nu fi trecuţi pe lista neagră.
Odată tratamentul interzis, această metodă eficientă de combatere a cancerului a fost sortită uitării.
Experimente interzise. Experimentul Rife – vindecarea cancerului
Dar Rife nu a fost singurul cercetător care a experimentat folosirea unui dispozitiv cu câmp electromagnetic pentru tratarea cancerului. În 1926, în Paris, George Lakhovsky, a creat un instrument numit Oscilatorul cu Undă Multiplă, care putea să vindece cancerul. Astăzi, oscilatorul cu undă multiplă este un dispozitiv interzis şi considerat un truc medical.
Din fericire există rămăşiţe de informaţii referitoare la Raza fasciculară Rife şi la Microscopul universal care sunt cercetate în prezent, deşi în mod clandestin. Cercetătorii care studiază în momentul de faţă metodele Rife, au grijă să-şi desfăţoare munca în secret pentru a nu avea aceeaşi sortă ca Rife.

Bibliografie: R. Gerber, Medicina Vibrationala
 
< Precedent   Următor >