Skip to content

Energobiologie

Home
.
  Link
  Link   ENERGII ALTERNATIVE
Motto: "Noi ne mişcăm într-un spaţiu infinit cu o viteză necunoscută; totul în jurul nostru este mişcare, totul se roteşte, energia este pretutundeni." Nicolae Tesla
  Link   Energie libera
Suntem un grup de oameni interesati de energiile alternative, nepoluante si neconventionale. Am realizat acest site de curand cu dorinta de a intra in legatura ca cat mai multi oameni interesati de acest domeniu vast si de aceste tehnologii. La fel incercam sa creem contacte cu cat mai multe site-uri, fundatii, din tara si din afara tarii in legatura cu free energy.
  Link   Radiestezie
Radiestezie medicală (în special), cursurile de iniţiere ale profesorului Marian Constantin Borş. Foarte interesant şi explicit. Limba română.
  Link   Basme si mitologie romaneasca
Articole foarte interesante despre arheologie, arhitectura dacică, legende, ... Limba română.
  Link   Enciclopedia dacica
Pentru a şti cine suntem este absolut necesar să ştim cine au fost predecesorii. Dar istoria nu este o ştiinţă exactă, obiectivă, ci o disciplină politică, deci subiectivă şi plină de omisiuni şi neadevăruri. Putem porni de la această mini enciclopedie. Site românesc.
  Link   Centrul pentru Studii Complexe :: acolo unde stiinta intalneste imaginatia
Centrul de Studii Complexe. Este o denumire clasică pentru ceva ce este dar nu trebuie să pară a fi. Un nume ca o ceaţă, dar ce se află dedesubt fascinează. Ortofizica (a lui Mihai Drăgănescu), universul informaţional şi ortotehnoligii, astrobiologie, câmpul morfogenetic, haos, ... Site românesc (speram)
  Link   Centrul international pentru pregatirea reiki
Ofera peste 350 de pagini web si 150 de articole despre practica reiki.
  Link   OZN-uri naziste...Oare au existat?
Despre hobbyştii germani şi jucăriile lor zburătoare ce ar fi dus la un alt sfârşit al războiului. Vril, Haunebu, Flugelrad au fost prea mult, prea temeinic şi prea nemţeşte experimentate. Şi nu au mai fost folosite (în Europa). Poze de arhivă. Site în engleză.
  Link   Arta Feng Shui
Se remarca din nenumărate site-uri pe această temă pentru că are un conţinut explicit, dar nu prea detaliat şi o grafică plăcută, în nuanţe şi imagini relaxante. Limba română
  Link   Generatorul homeopolar
Generatorul homeopolar – istorie, teorie şi rezultate. Site în franceză
  Link   Tehnologii secrete sau sub-exploatate
Tehnologii pe care e bine să le experimentăm pentru noi. Doar pentru noi. Site in limba franceza.
  Link   Energia magnetică
Experimente şi motoare. Bollinger, Bearden, Bauman, Konzen, Johnson, Bedini, Hamel şi alţii. Chiar şi câte ceva despre Naudin, cel zgârcit în date exacte. Site in imba franceză
  Link   Experimente cu magneti
Pentru cei pasionaţi de fizică, în special de magnetism, un site cu aplicaţii practice, explicaţii teoretice, experimente. Site in limba engleză.
  Link   Descoperiri imposibile
Descoperiri pe care ştiinţa le refuză şi le neagă. Ştiinţa, factor de progres pentru umanitate, se află în plină perioadă obscurantistă. Sau mai degrabă slujitorii ei, ostili şi refractari oricărei tendinţe de a introduce noutatea şi progresul, oameni ruginiţi fizic şi mental situaţi pe poziţii invulnerabile. Site în franceză, engleză, spaniolă şi germană.
  Link   Energie liberă
Energie liberă – ghid practic al dispozitivelor – istorie, inventatori, date concrete – download în pdf. Limba engleză.
 
  • .   (15)