Skip to content

Energobiologie

Home arrow Energii arrow Orgonitul, dispozitiv simplu şi eficient (1)
Orgonitul, dispozitiv simplu şi eficient (1) PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
miercuri, 26 ianuarie 2011
Orgonitul, dispozitiv simplu şi eficient (1)
Orgonitul este o clasă nouă de materiale ce constă într-un amestec de particule metalice suspendate într-un mediu de natură organică. Denumirea nu-i aparţine lui Reich şi este oarecum improprie, ea fiind rezervată la început pentru tehnologia de realizare a instrumentelor ce lucrează cu energie orgonică (generează, transformă, transportă sau stochează).
Pentru că este un domeniu relativ recent există un vid de denumiri şi explicaţii coerente şi numele de orgonit s-a transferat atât dispozitivelor, instrumentelor specifice cât şi materialelor din care acestea sunt alcătuite.
Amestecul de organic şi anorganic în proporţii egale stă la baza acestor aşa-zise generatoare orgonice. Wilhelm Reich, părintele acestui inedit domeniu, a recurs la aceleaşi proporţii folosind ca materiale lemnul şi foliile metalice.
A urmat apoi un contemporan, austriacul Karl Hans Welz. Meritul acestuia a fost de a lua proporţii egale de materii organică şi anorganică (ca şi Reich) şi de a le amesteca.
Ideea lui Welz a fost continuată de un american (evident !), Don Croft a preluat mixtura şi a introdus noi elemente, printre care cristale de cuarţ şi bobine fel de fel.
Înclinaţia omenească spre crăpelniţă a introdus noi elemente în tehnica orgonitelor, cum ar fi zahărul caramel garnisit cu bucăţi metalice (Evolution Québec).
Arhitecţii şi-au adus şi ei aportul combinând cimentul cu bucăţi de metal (Stéphane Cardinaux, Elveţia – inginer, arhitect, geobiolog, bioenergetician, clarvăzător) dar cu un randament mai scăzut, de numai 80% în raport cu mixtura.
Şi este normal pentru că au folosit la fabricarea cimentului nisip mineral, de râu, şi nu organic, de mare, ceea ce a redus proporţiile în favoarea componentei anorganică, iar armătura scurtcircuitează această componentă.
Şi noutăţile se ţin lanţ. În continuare apar noi şi noi zădărnicii pentru că cine nu inventează, cel puţin să aducă îmbunătăţiri inutile invenţiilor.

De la sine înţeles că au apărut şi pseudospecialişti care au divagat precum că monumentele celtice sunt orgonite fiindcă au fost concepute din silex şi vegetaţie uscată, ori vechile case bretone unde apar piese din aur montate în calcar (de natură biogenă).

Funcţionare şi detalii pentru concretizare

Orgonitul reprezintă o matrice orgonică diferită de ORAC (acumulatorul condensează şi acumulează) ce procesează OR din orice formă de DOR ori alt tip de energie. Transformă DOR în OR şi modulează (informează, programează) OR,  ceea ce deschide calea multor aplicaţii radionice.
Materialele din care este alcătuit (răşini organice, pulberi metalice, particule fine de cuarţ) acţionează sinergetic. Orgonitul eliberează energie orgonică şi atunci când este stimulat de alte tipuri de energie (lumină, sunet, căldură, mişcare, câmp electromagnetic) şi are capacitatea de a schimba starea energiei orgonice.
Orgonitul nu generează orgon, ci atunci când este excitat cu orice formă de energie converteşte acea energie în energie orgonică şi, foarte important, atrage suplimentar energie orgonică (pentru că orgonul atrage orgon).

În general, orgonitele sunt fie amestecuri omogene cu doar o porţiune din suprafaţa exterioară metalizată pentru a emite OR, fie obiecte interesante (în genul
„ghiveci de legume” sau „mirahorianice”), decorative, bucură ochiul, epatează şi eclipsează musafirii, dar eficienţa e mai mică.
Orgonitul, dispozitiv simplu şi eficient (1)

Formele sunt foarte variate, marea majoritate corpuri geometrice regulate – emisferă, piramidă, trunchi de piramidă, con, trunchi de con sau pur şi simplu forma unui pahar din plastic de unică folosinţă sau vreo răsadniţă tot din plastic; inexplicabil de ce niciodată orgonitul nu e turnat în cub, în paralelipiped sau în cilindru. Părerea că orgonul ar putea fi emis doar prin vârfuri sau prin suprafeţe mici, prin concentrare, este fundamental greşită. Orgonul este emis prin componenta metalică a acumulatorului sau a generatorului (care de fapt nu este generator, ci mai degrabă transformator pentru că face OR din DOR), similar catodului la o diodă.
Aparatele sunt adeseori asezonate cu termeni şi explicaţii absolut bizare precum:
-
„aparatele sunt construite plecând de la o matrice orgonitică” sau
- „aparatele constituie arsenalul principal al vindecării eterice”,
ceea ce denotă faptul că este mai simplu de construit decât de explicat şi că e plin Pământul de sfertodocţi.
Dar regula simplităţii este o regulă mult prea complicată.

Primele generatoare marca Don Croft au fost HHG, TB şi CB, iar din aceste trei tipuri de dispozitive au derivat toate celelalte care au invadat piaţa.

HHG (Holy Hand Grenade)

Adică grenada de mână sănătoasă, pentru că nimic pe lume nu e mai sănătos decât o grenadă de mână sănătoasă şi cu o denumire stupidă, american-agresivă tipică.

HHG este un „generator de orgon” (în fapt un transformator), dispozitiv pasiv, în mod obişnuit de formă conică sau piramidală, construită pe baza unei „matrice orgonitice” (adică mixtura organic/anorganic în proporţii egale), în greutate de circa 150-200 g, uneori mai mare, până la 1 kg, şi care conţine suplimentar (bonus) 5 cristale de cuarţ, dar nu de orice fel, ci numai din acelea cu dublă terminaţie. Se mai poate adăuga un cristal gros şi o spirală din sârmă de cupru.
Funcţionarea HHG: preia DOR din vecinătatea sa şi îl transformă în OR, deci curăţă zona în care este amplasat.
Motivul probabil pentru care a fost denumit generator este faptul că furnizează OR, de fapt el filtrează şi transformă energia, nu o produce, nu o generează.
Un rol au şi celelalte piese componente puse de Don Croft în mixtură, dar rezultatele practice sunt mult mai plauzibile decât explicaţiile. Evident este doar faptul că în tehnologia lui mixtura nu poate fi omogenă şi nici controlată.
HHG se foloseşte în special în interior pentru purificarea energiilor negative, se aşează lângă surse nocive (televizoare, cuptoare cu microunde, telefoane mobile) sau în locuri cu acumulare de DOR (în colţuri, sub scări), dar este folosit cu succes şi în depoluări exterioare sau în spaţii amprentate negativ.
Funcţionează optim când sunt parţial îngropate în pământ ori parţial scufundate în apă (Reich elibera reziduurile energetice nocive în apă curgătoare).
În interiorul casei HHG se aşează pe o suprafaţă metalică legată la împământare (a se verifica rezistenţa prizei de pământ !).

TB (Tower Buster)

TB intră şi el la categoria
„generatoare de orgon”, dispozitiv pasiv, el este de fapt un HHG de dimensiuni mai mici, cu greutatea de sub 150 g şi cu un singur cristal de cuarţ ce poate avea doar un vârf, sau pur şi simplu bucăţi de cuarţ. Forma geometrică a TB este un trunchi de con şi pentru turnare se folosesc pahare de unică folosinţă sau forme de brioşe.
Don Croft a pus la punct (nu se ştie cum) aceste TB prin 2001-2002 ca urmare a faptului că armata americană a proiectat forţe şi a instalat poziţii strategice cam peste tot în lume, ba i-a mai târât de coadă şi pe subalternii din blocul atlantic fiindcă, incontestabil, urmează prăbuşirea de mult aşteptată şi evenimente în consecinţă. Amploarea acţiunilor a dus la creşterea volumului de transmisii de date, deci la ridicarea a numeroase turnuri de comunicaţii. Totodată, extinderea reţelelor de comunicaţii mobile şi televiziune au sporit considerabil numărul de antene. Don Croft afirmă, sau cel puţin lui i se pune în spinare declaraţia, că TB combate efectele emisiilor de foarte şi ultra înaltă frecvenţă de la antenele montate pe aceste turnuri.
Orgonitul, dispozitiv simplu şi eficient (1)

Determinările făcute asupra funcţionării TB au dus la concluzia că acesta diminuează efectele pe o rază de circa 500 m în jurul unei antene, deşi dimensiunile sale nu par să dea prea multă încredere utilizatorului. Dar având în vedere puterile relativ mici cu care se lucrează în radiofrecvenţă e posibil ca TB să facă faţă chiar cu un randament semnificativ. Se mai spune că oferă rezultate foarte bune împotriva acelei game de semnale special concepute pentru controlul minţii.
Ca şi HHG, TB se utilizează în locuri supraîncărcate de DOR. Este ieftin, uşor de construit şi eficient şi funcţionarea optimă e determinată de acoperirea parţială cu pământ sau apă; în casă se aşează pe o suprafaţă metalică legată la împământare.

HHG şi TG ecranează reţelele telurice, favorizează procesul de meditaţie, realizează vindecări emoţionale, purificări, vindecări, elimină durerile şi îmbunătăţeşte starea de sănătate.
Foarte important: HHG şi TB trebuie descărcate din când în când, fie puse la pământ, fie sub jet de apă.
 
< Precedent   Următor >