Skip to content

Energobiologie

Home
Conexiuni PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
miercuri, 28 noiembrie 2007

Click ca sa vezi imaginea reala
Ceva mai mult de un deceniu a trecut de când au început să se întredeschidă câteva porţi către cunoaşterea subtilă, ocultă. Dar fie că informaţia este prea strâns dozată, fie că este respinsă de organismul românesc trăit atâta timp în întuneric, fie grava boală a societăţii, sărăcia tolerantă, sau din alte motive, gradul de evoluţie spirituală rămâne o noţiune abstractă.


Am construit acest site în ideea de a pune la dispoziţie tuturor puţinele noastre cunoştinţe despre tehnicile mentale, energie şi informaţie, şcoli spirituale. Tehnicile mentale sunt cunoscute sub aspectul lor restrâns, terapeutic, de aceea vom încerca o prezentare ceva mai generală.
Site-ul a luat naştere şi pentru că există foarte puţină documentaţie în domeniile în care am iniţiat cercetările. Cel puţin comparativ cu informaţiile în franceză ori engleză.


Vom scrie şi despre experienţele noastre, aflate într-un stadiu destul de incipient (şi desfăşurate în 4 oraşe) dar dorim să publicăm şi articolele dumneavoastră, de la oricine are ceva de spus, original, în temele acestui site.


Sperăm să realizăm un schimb informaţional interactiv în folosul vostru, al nostru şi al tuturor celor interesaţi. Site-ul a fost construit pentru cei ce vor să afle câte ceva de la noi, dar şi pentru cei ce vor să spună lucruri interesante. Să scoatem la iveală ceea ce restul lumii ştie de mult.
Cuprinsul va fi în timp modificat, în funcţie de subiectele în discuţie. Tematica este stufoasă iar gândirea şi prezentarea trebuie făcute HOLISTIC. Vom încerca să descoperim şi să analizăm legăturile între fenomenele prezentate şi altele. Cu cât mai multe conexiuni, cu atât se ajunge mai repede la înţelegerea întregului.


Să existe oare legături între piramidele egiptene, Leedskalnin (cel ce şi-a ridicat singur „Castelul de coral”), Nikola Tesla, invizibilitate, Testatika (maşinăria care produce energie electrică din „nimic”) ? Poate descoperim împreună ...


Aşteptăm date, experimente, opinii, propuneri de teme la secţiunea „Corespondenţă”.

 
Următor >