Skip to content

Energobiologie

Home arrow Carte arrow Energia vibratoare a undelor de formă - Jean-Paul Ronecker
Energia vibratoare a undelor de formă - Jean-Paul Ronecker PDF Imprimare E-mail
Scris de Gabriel Sabin Mateucă   
luni, 12 mai 2008
Energia vibratoare a undelor de formă

Carte de radionică. Una dintre foarte puţinele cărţi de radionică traduse în limba română. În lume s-au scris extraordinar de multe cărţi pe această temă. Şi mai ales în limba franceză. Meritul celui ce a hotărât editarea acestei lucrări constă în faptul că a ales o carte bună, cu noţiuni introductive fundamentale relativ uşoare pentru publicul băştinaş nepregătit.

Şi dacă, întâmplător sau nu, cartea a fost bine aleasă, despre traducere se poate afirma că nu a fost făcută de o persoană avizată în domeniu, ori măcar supervizată de către un cunoscător. S-a făcut mot-à-mot, fără a se ţine cont de sens.

Iată un exemplu, chiar din introducerea cărţii:

„Vom învăţa cum să le utilizăm în avantajul nostru şi cum să ne protejăm, dacă este cazul, căci unele dintre ele nu ne vor numai binele.”

Energia vibratoare a undelor de formă
În varianta de origine: „ ... ne nous veulent pas que du bien.” Ceea ce, contrar traducerii, înseamnă „nu ne vor decât binele.” Inerente.

Dar să ne mulţumim cu acest început în penuria informaţională (coordonată) ce blochează evoluţia normală, ca peste tot în lume, a radionicii, geobiologiei, etc. ... şi au trecut aproape trei decenii ...

Din cuprins, în prima parte vom găsi o scurtă teorie geobiologică cu paralele la Feng Shui, câte ceva despre lucrările lui Lakhovsky, apoi despre conştiinţă, minte şi materie.
În cea de-a doua parte intrăm în practică şi descoperim graficele şi simbolurile şi cum pot fi ele utilizate. Forme şi emisiile acestora.

 
< Precedent   Următor >